Ripple Executive siger flare, der bringer DeFi til XRP

Ripple Executive siger flare, der bringer DeFi til XRP, når forventet Airdrop ankommer

En af de originale arkitekter fra XRP Ledger siger, at den tredjestørste kryptokurrency er klar til at debutere i det blomstrende decentraliserede finansieringsrum (DeFi).

I et nyt interview med Uphold siger Ripple-teknologidirektør David Schwartz, at Flare Crypto Trader Networks bestræbelser på at bringe smarte kontrakter til XRP vil åbne op for en bred vifte af brugssager.

Langt størstedelen af ​​kryptoaktiver i DeFi er i øjeblikket bygget på Ethereum

”Jeg er meget imponeret over, hvad de laver. Flare har opbygget et netværk ved hjælp af forskellige stykker, som de tog fra forskellige blockchains – Ethereum-smarte kontrakter, lavine-konsensus og XRP-afvikling. Og hvad de bringer til XRP-verdenen, er i det væsentlige en DeFi-løsning. Så de har en hurtig og pålidelig afviklingsmekanisme, XRP, og de har måder til i det væsentlige at bringe Ethereum-stil smarte kontrakter til XRP-verdenen. ”

Langt størstedelen af ​​kryptoaktiver i DeFi er i øjeblikket bygget på Ethereum, som giver udviklere mulighed for nemt at opbygge applikationer, der går ud over enkle transaktioner og muliggør peer-to-peer-udlån og -lån, derivater, marginhandel og forsikring.

Schwartz siger, at mængden af ​​støtte, Flares kommende airdrop har modtaget fra kryptobørs, er et solidt første skridt i virksomhedens bestræbelser på at opbygge et nyt økosystem til XRP.

”De har fået mange udvekslinger for at støtte deres airdrop, hvilket jeg synes er virkelig imponerende. Det er en meget vanskelig ting at gøre, og det vil gøre det lettere for deres token at blive distribueret bredt, hvilket jeg tror hjælper med at holde systemet decentraliseret og hjælper med at holde systemet pålideligt.

Det er fantastisk at se virksomheder, der bygger systemer, der tilføjer nytte til XRP, og jeg tror, ​​at evnen til at bruge XRP direkte i smarte kontrakter vil være enormt nyttigt. ”

Flares nye kryptoaktive Spark er et styringstoken, der også vil blive brugt som sikkerhed til at indløse aktiver i Flares økosystem. Det længe ventede øjebliksbillede af token airdrop forventes at finde sted på mindre end 24 timer.