BTC-handlende blev ude af vagt: 3 grunde til, at Bitcoin faldt 2% på kun 1 time

Prisen på Bitcoin faldt med 2% på under en time i en skarp korrektion mandag og fangede forhandlere, som sandsynligvis skyldtes tre store tekniske faktorer.

Prisen på Bitcoin (BTC) faldt med 2% på under en time i en skarp korrektion den 2. november og fangede handlende ude. Tilfældigt åbnede CME Bitcoin futures-markedet med et nyt hul, hvilket gjorde $ 13.100 til et interesseområde for sælgere.

Tre tekniske årsager har sandsynligvis drevet det pludselige fald i prisen på Bitcoin: CME-hul, større modstand og månedlige glidende gennemsnit (MA’er).

Der er nu fire CME Bitcoin futures huller

CME Bitcoin futuresmarked lukker i weekenden og på helligdage. Dette betyder, at hvis BTC ser en stor prisbevægelse i disse dage, opstår der et kløft mellem CME og kryptokursudveksling.

Selvom der ikke er nogen omfattende teori om, hvorfor erhvervsdrivende flytter for at udfylde CME futures huller, har de fleste CME Bitcoin huller historisk set udfyldt.

Siden oktober har Bitcoin oplevet et stærkt rally. I løbet af weekenden har BTC-volumen en tendens til at falde, da markedet bliver mindre aktivt. Men i de sidste par måneder har BTC løbende bevæget sig opad uden et fald i volumen.

Derfor førte dette til dannelsen af ​​fire CME-huller i træk. Hvert ugentligt lys i den sidste måned førte til et nyt CME-hul, hvilket er sjældent for Bitcoin. Det betyder, at BTC har bevæget sig så hurtigt selv i weekenderne, at der er dannet nye på hinanden følgende huller.

Hullerne findes på $ 13.100, $ 12.970, $ 11.505 og $ 11.100. Disse områder kan betragtes som interessenter for sælgere. Tilfældigt er området $ 12.970 til $ 13.100 et vigtigt område med hensyn til glidende gennemsnit.

Den næste kortvarige Bitcoin månedlige MA er under $ 12.500

På det månedlige diagram for Bitcoin er det næste kortsigtede glidende gennemsnit det 5-dages glidende gennemsnit på $ 12.203. Gennem historien, selv under tyremarkeder, blev mindst et kortsigtet glidende gennemsnit på det månedlige diagram ramt inden fortsættelsen af et rally.

Bitcoin er steget hurtigt siden begyndelsen af oktober og steg med mere end 25% fra $ 11,775 til $ 13,500. Tempoet i uptrend betød, at BTC ikke var i stand til at etablere klare supportniveauer på højere tidsrammer.

I de sidste to måneder har Bitcoin gentaget mønsteret for rally efterfulgt af en kort periode med konsolidering. På det daglige diagram skabte dette klare støtte- og modstandsniveauer, hvilket gjorde rallyet bæredygtigt sammenlignet med tidligere.

På det ugentlige og månedlige diagram er Bitcoin dog stadig langt fra bemærkelsesværdige kortsigtede glidende gennemsnit. Den nærmeste MA er 5-dages MA på omkring $ 12.200.

BTC kommer fra et stort modstandsniveau

Bitcoin testede modstandsniveauet på $ 14.000 den 31. oktober for første gang siden december 2017. Efter en sådan stor rally og en nøgletest blev det forventet en skarp tilbagetrækning.

Nogle handlende sagde, at de var overraskede over intensiteten af Bitcoin-prisfaldet, da det opstod. Men da de så futuresmarkedets høje åbne interesse, sagde de handlende, at det var mere fornuftigt.

”En gang imellem er jeg faktisk overrasket over et træk,” sagde en pseudonym forhandler kendt som CL. Senere tilføjede CL, at den åbne interesse var høj nok til at retfærdiggøre et sådant skridt. „Faktisk nvm, jeg savner at læse, hvor meget åben interesse der steg tidligere, det giver mening.“