Bitcoin logger $ 28.000 hele tiden, men der er ingen detailinteresse (endnu)

Bitcoin- priser zoomet til $ 28.000 i sidste uge, men et nøgleelement på markedet mangler stadig.

Hvor er detailhandlen?

Data antyder, at en kritisk driver af kryptokurrencymarkedet fra 2017 endnu ikke er trådt ind i de onde riger i det berygtede, ustabile og ofte ulidelige rum.

Analysetjeneste skævt twitterede søndag, at „detailinteressen ikke er steget tilbage“ på trods af, at priserne på Bitcoin når rekordhøje niveauer, og andre kryptokurver ser prispumper i weekenden.

Med henvisning til data fra Google Trends var skævfundne detailsøgninger efter „Bitcoin“ forblevet på niveauet før 2017, en tid hvor Bitcoin steg fra under $ 1.200 til over $ 19.000. Aktivet faldt med over 80% til under $ 3.500 i starten af ​​2019, hvilket markedet igen tog op.

Institutionerne er her, og de vil have Bitcoin

Så hvis ikke detailhandel, hvem køber? I henhold til skæve data er det institutioner. Data for institutionel fondsforvalter Grayscale viste, at aktiver under forvaltning for dens forskellige, populære børshandlede fonde nåede op på $ 16 mia. I år.

GBTC, firmaets Bitcoin-udbud, tegner sig for 13 milliarder dollars alene af den krigskiste. Produktet handles over-the-counter og er et meget likvidt marked med over $ 12 millioner handlet hver dag. Hver GBTC-„aktie“ har en lille mængde spot-Bitcoin, hvor Grayscale opkræver en lille præmie oven på denne værdi for den bekvemmelighed.

Produktet, der tilbydes af Grayscale Investments, er et af de eneste børsnoterede Bitcoin-tilbud til amerikanske borgere og har vundet popularitet midt i en bredere positiv stemning for Bitcoin blandt institutionelle fonde, teknologiske virksomheder og familiekontorer i 2020.

Nogle fondsforvaltere, såsom Harris Kupperman fra Praetorian Capital, siger, at Grayscales GBTC også tegner sig for meget af Bitcoins prisbevægelse i 2020. I en blog tidligere på året sagde han, at GBTC skaber en endeløs købssløjfe af institutioner, der køber aktierne, Grayscale køber stedet Bitcoin for at dække disse aktier (driver priser op), og markedsdeltagere køber yderligere mere Bitcoin, når priserne bevæger sig op.

I mellemtiden har Wall Street-virksomhederne taget større interesse i Bitcoin og skynder sig at udnytte gevinsterne midt i dystre økonomiske udsigter og frygt for inflation. Disse inkluderer Guggenheim Partners, som for eksempel for nylig sagde, at de muligvis investerer op til 10% af sin $ 5, 5 milliarder $ Macro Opportunities Fund i en Bitcoin-tillid.

Nogle andre er allerede på vognen. Softwareafspiller MicroStrategy hentede $ 1 mia. I Bitcoin over tre indkøb i år, mens fondsforvalter Paul Tudor Jones sagde i maj, at han ejer aktivet på mere end $ 70 millioner via BTC-futures.

Bitcoin , der i øjeblikket er nummer 1 efter markedsværdi, er faldet med 0,04% i løbet af de sidste 24 timer. BTC har en markedsværdi på $ 499,74B med en 24-timers volumen på $ 50,11B.