Bitcoin Futures kan være på vei mot et vippepunkt

Med en pressetidspris på litt over $ 11 300, forsøkte Bitcoin å gå mot sin neste topp på hitlistene. Faktisk var BTCs pris på den tiden nesten 8% høyere sammenlignet med den samme for en uke siden, med 88% HODLere som satt på urealiserte overskudd.

Med prisstigningen bruker HODLere sine Bitcoin, og detaljhandlere blir revet mellom å lukke lengter og vente tålmodig. Faktisk er detaljhandelshandlere som valgte førstnevnte nå muligens sky av for mye risikoeksponering, på grunn av hvilket alternativ er det ideelle valget. Dette kan være en spennende og muligens givende tid for Options-handelsmenn på CME og Bakkt ettersom begge disse derivatbørene har registrert vekst i Open Interest de siste 30 dagene.

På CME ble Open Interest i skrivende stund bemerket å være $ 534 millioner, med det samme på Bakkt å lese et tall på $ 15 millioner. Mens OI på CME vokste med enkle sifre, registrerte Bakkt tosifret vekst på 36% de siste 30 dagene.

Selv om Open Interest er oppe, var handelsvolumet fortsatt på bedring på Bakkt. Fullstendig utvinning kan bare forventes muligens når prisen registrerer tosifret vekst. Inntil da kan handelsvolumene være på samme nivå som i begynnelsen av måneden.

Med økende tilførsel av Bitcoins til børser er det en frykt for at prisen ikke kan opprettholde seg over $ 11.000. I går flyter BTC til børser registrert den største en-dagers prosentvise turen på 169 dager, basert på data fra Chainalysis. HODLers ’Bitcoin traff tross alt børser.

Videre registrerte diagrammet for brukte HODLer Bitcoins et økende antall utgifter fra HODLere som akkumulerte da prisen var over $ 11 000. Selv om antallet ikke er høyere enn de som akkumulerte under $ 11 000, er det høyere enn tallene registrert tidligere denne uken.

Når handelsmenn er ferdige med å selge sekkene sine, kan de treffe derivatbørser. Faktisk, på toppbørsene med derivater flyr volumene, med aggregerte daglige volumer tilsynelatende tilbake til midten av september.

Gjenoppretting av handelsvolum tok nesten en måned siden prisen falt under $ 11.000. Nå, med den åpne interessen som stiger på hitlistene, kan samlet handelsvolum være rettet mot augustnivået på $ 20 millioner.

Etter hvert som flere tradere henvender seg til børser med derivater, kan Open Interest fortsette å stige, og det samlede daglige volumet kan ta igjen snart nok.